A Bónusz Program 58 résztvevővel 2022 januárjában indult útjára. A résztvevők között régi, gyakorlott meridiántornázók, klubvezetők és új, friss tornázók is vannak. Áprilisra már ők is eljutottak addig, hogy a torna beépült a mindennapjaikba és elkezdte jótékonyan megváltoztatni az életüket. A vizsgálat szeptemberben zárul. Addig is, amíg a tudományos eredményekkel jelentkezni tudunk, a személyes tapasztalatokról hírt adunk.

Kérünk és bátorítunk mindenkit, hogy használja a feltöltött videót, keressen a saját környékén klubokat és kezdje gyakorolni a tornát.

A kitartó gyakorlás csodákra képes, megváltoztatja az életünket!

dr. Eőry AjándékA program megálmodója:
dr. Eőry Ajándok orvos, természetgyógyász

"Ha felajánlaná a magyar kormány minden magyar embernek, hogy bónuszt kap, amennyiben 1 évig egészséges marad, ezzel – hasonlóan a kötelező felelősség biztosítási gyakorlathoz - érdekeltté lehetne tenni őket az egészséges életmódra. Tehát az analógia példáján itt nem a balesetmentes gépkocsivezetést, hanem az egészséges életvezetést díjaznánk."

dr. Eőry Ajándok Balog Zoltán miniszter úrnak írt levele 2017. 09. 15.

Az Új Időkben 2013-ban megjelent cikket ide kattintva tudja elolvasni.

A Bónusz program első lépése tehát, hogy egészséges életmóddal javítsunk az egészségünkön. Ehhez, kezdő "bónuszként" kapja minden résztvevő, hogy időről-időre, egy éven keresztül a labor-vizsgálatok mellett stressz-hormon vizsgálatokat is végzünk, és kérdőívekkel kiértékeljük, hogyan változik a testi és lelki jóllétük, az ellenálló képességük. Ha kedvet érez magában, vágjon bele, ne bízza másra az egész-ségét!

A 3-1-2 meridiántornáról

A 3-1-2 meridiántornáról dr. Eőry Ajándokkal beszélget dr. Domján László a meridiántornáról

Megtekintés

3-1-2 Meridián Akadémia

Ingyenesen elérhető videók, tájékoztató anyagok, programok, hogy Ön is tegyen az egész-ségéért

Érdekel!