Meridiántorna Világnap - 2023.03.12.

Március 12-én megsokszoroztuk a pozitív energiákat Budapesten! Dr. Xing Junnel, a Hebei Orvosegyetem kiemelkedő hagyományos kínai orvosával az Égi és Földi Qi-t mind egybegyűjtöttük és megkeringettük saját testünkben, élvezve a 3-1-2 meridiántorna és a közösség szeretetben felvillanyozó hatását. Felejthetetlen élmény, fantasztikus hangulat és éltető energia. !Dr. Eőry Ajándok hagyatéka mindazokra, akiknek fontos, hogy tiszta forrásból az igazit tanulják! Mert "a jámbor férfiak emléke nem enyészett el: javaik gyermekeikkel fennmaradnak, szent örökségük unokáiknál sem vész el."

Tegyen Ön is az egész-ségéért!

Milyen szerepe van a 3-1-2 meridiántornának az egészségünk fenntartásában? Hogy került a torna Magyarországra, miért fontos, hogy szakítsunk azzal az elavult felfogással, hogy a gyógyulásunkat valaki más kezébe helyezzük? Az egészségünkért nekünk kell tennünk, és csak akkor szerezzük meg az uralmat felette, ha mindennapi tettekre váltjuk az ezzel kapcsolatos tudásunkat.

312 Meridián Családi Nap 2022 - Hollóvölgy

Mi is a 3-1-2 torna?

A 3-1- 2 meridián-gyakorlatok végzésével kell, mintegy napi 20-30 percet szánni a saját meridiánjaink szabad energia-áramlásának biztosítására. Hogy milyen gyakorlatok ezek? A “3” arra utal, hogy három meridián-ponton akupresszúráznunk kell magunkat. Az “1” jelentése a hasunkról szól: fekvő vagy álló helyzertben hasi légzést kell naponta végezni. Végül a “2” a lábaink erejének a próbája: fizikai mozgás, akár helyben guggolás végzése is naponta szükséges.
A videó elkészítését teljes egészében a Semmelweis Egyetem finanszírozta, az a Bónusz kutatásban résztvevők számára készült, hogy a tornát egységes standard szerint végezzék.

A 3 pont kikeresése

A 3-1-2 meridiántorna olyan 20 perces testmozgás, melyet az emberek kifejezetten azzal a céllal végeznek, hogy egészségüket megőrizzék, illetve betegségükből gyógyuljanak. Egy átlagos testmozgáshoz képest jóval több előnyét élvezhetjük azáltal, hogy a torna kapcsán az ősi kínai bölcsességet, a hagyományos kínai orvoslás elemeit használjuk.Hogyan épül fel a torna és mire figyeljünk az egyes elemek végzésénél? A 3 három akupunktúrás pont masszázsára utal, az 1 a hasi légzésre, a 2 pedig a guggolásra, amit két lábbal végzünk. A torna keretét rugózás és csapkodás adja, melynek célja az energia csatornáink, azaz a meridiánjaink aktiválása.

Az Egészség Bónusz programról

Tudományos poszt-Covid kutatás kezdődik a 3-1-2 meridiántorna segítségével.

Érdekel!

3-1-2 Meridián Akadémia

Ingyenesen elérhető videók, tájékoztató anyagok, programok, hogy Ön is tegyen az egész-ségéért

Érdekel!